Login

Register

Login

Register

Filtres

show blocks helper
×

Preguntes Freqüents

Què necessites saber sobre Prop de tu?

responem tots els dubtes

COM DONAR-SE D'ALTA SI ETS VENEDOR

Per donar-te d’alta a la plataforma, necessitam el teu nom i llinatges, les dades de contacte, la direcció de la tenda, el nom de la tenda i les dades fiscals del negoci. També ens hauràs d’indicar a quina categoria o sector vols ésser inclòs, afegir la imatge del logo del teu negoci i fer una breu descripció de la teva tenda, allò que et caracteritza i en què destaques.

Pots trobar el formulari d’inscripció al menú del peu de totes les pàgines. També et deixam aquí l’enllaç.

És important que la imatge del logo de la tenda sigui de qualitat, perquè sinó donarà una mala imatge de la tenda. Els responsables de revisar les noves altes comprovaran que les imatges tenguin la qualitat suficient, però els mínims són de 800px d’ample a 72dpi de resolució, en format imatge.

Si no tens logotip per al teu negoci, deixarem una imatge per defecte. Però et recomanam que contractis un dissenyador que te’n desenvolupi un, perquè sinó, ofereixes una imatge poc professional.

Sí. Es poden triar vàries categories. I està previst que una mateixa botiga vengui productes de diferents categories. Per exemple, una botiga de roba també pot vendre complements i calçat.

Ens agrada ésser curosos amb les imatges que es mostren a les pàgines de les tendes. Per això, inicialment incloem una imatge genèrica associada al sector del negoci. Però si la vols canviar, necessitam que ens l’enviis d’una qualitat adequada: 1500 px d’ample a 72 dpi de resolució. També és important que sigui una imatge pròpia, ja que hem d’evitar conflictes de drets d’ús. Per aquest motiu, et recomanam que, si vols una foto personalitzada a la secció del bàner, l’encarreguis a un fotògraf.

gestió de la tenda

Dins el menú de gestió de la tenda, hi ha una pestanya que diu “Productes”. Si passes el ratolí per damunt, surt un enllaç que diu “Afegir”. També trobaràs un botó per afegir productes nous dins la pàgina de productes. Una vegada obert el formulari per crear un producte nou, com a mínim has d’introduir una descripció curta, el preu i una imatge del producte amb bona qualitat. Pots afegir una descripció més llarga i completa, afegir diferents atributs i també definir un SKU de producte i controlar l’estoc. Quan tens tota la informació emplenada que consideris adequada per afegir, només has de pitjar el botó enviar i el producte ja estarà creat dins la teva tenda.

Convé que siguin grans, perquè el client les pugui ampliar i veure bé el producte. Seria suficient 1200px d’amplada per 72dpi de resolució.

Sí, pots fer descomptes temporals a productes de forma individual. Basta que estableixis el preu amb descompte i indiquis les dates en què estarà activa l’oferta. Davall el camp de preu en oferta, tens un enllaç per indicar les dates en què vols tenir activa l’oferta.

Quan emplenes el formulari, si no veus representat el teu sector, el pots afegir com a suggeriment. El nostres tècnics valoraran si afegir-la o recomanar-te que l’afegeixis com a etiqueta perquè és massa específica.

Nosaltres en posam una per defecte, d’acord amb el tema del teu sector. Si la vols canviar, ens n’has d’enviar una de 1500px d’ample per 72 dpi de resolució. És important tenir en compte que ha d’ésser una imatge pròpia, per evitar conflictes de drets d’ús i copyright. La pots enviar a suport@propdetu.com.

Les etiquetes faciliten la compra als teus clients, especialment a l’hora de cercar el producte. A més, pot ajudar-te per al control del teu estoc, per a la classificació interna dels teus productes, etc.

Cada tenda estableix si realitza enviaments a domicili, però no és pot configurar a nivell de producte. És cert que cada producte pot tenir unes condicions particulars per a l’enviament. Però en cap cas són per deshabilitar l’enviament d’un producte concret.

El més important quan es crea un val regal és marcar-lo com a producte virtual i descarregable, just a l’inici del formulari per afegir el producte. 
Després, inclous preu, descripción i imatge destacada, com si fos un producte normal. Una vegada fet això, ja podràs publicar el producte de la forma habitual.

Després inclous preu i descripció, i també la imatge destacada, com si fos un producte normal. Una vegada fet això ja podràs publicar el producte de la forma habitual.

Al menú de gestió de la tenda, hi ha una pestanya que diu “Cupons”. Allà senzillament fent clic al botó “Afegir”, podràs configurar un cupó. Pots tenir tots els que vulguis.
Per a generar-lo, primer has d’emplenar el formulari: posar un codi al cupó i una petita descripció. Després, has de marcar quin tipus de descompte vols que sigui. Tens tres opcions: descompte fixe de producte, descompte fixe de la cistella o descompte de percentatge.
A continuació, pots decidir si inclous l’enviament gratuït, o si el cupó és per al cost de l’enviament. Configures dates de validesa i restriccions, si n’hi hagués. 
I per finalitzar, ja només et queda compartir el codi amb els teus clients.

Per generarlo, primer has d’omplir el formulari. Posar un codi al cupó i una petita descripció. Després has de marcar quin tipus de descompte vols que sigui. Tens tres opcions: descompte fixe de producte, descompte fixe de la cistella, o descompte de tant per cent.

Després pots decidir si inclous l’enviament gratuit, o si el cupó es per el cost de l’enviament.

Configures dates de validessa i restriccions si n’hi hagués. 

I llestos, ja només te queda compartir el codi amb els teus clients.

Quan es crea un producte nou, pots indicar si s’ha de fer control d’estoc i indicar les unitats disponibles. Així, quan en quedin poques, sortirà un avís als usuaris que queden poques unitats.

Un SKU és un codi únic que consisteix en lletres i números que identifiquen característiques de cada producte. Per exemple, la seva fabricació, marca, estil, color i talla. Les companyies emeten el seu propi i únic codi SKU, que són específics per als béns i serveis que venen.

Quan es genera un producte a la tenda, convé incloure’l dins una categoría o crear-ne una de nova, si no hi és. Així es facilita la cerca del producte dins la tenda.

La venda creuada i els Up-Sells són formes d’augmentar l’import de la cistella. La venda creuada consisteix en oferir productes complementaris del principal que vol comprar l’usuari. Per exemple, si desitja comprar unes sabates de pell girada, oferir la crema protectora per l’aigua. 
Els Up-Sells són recomanacions de productes de la mateixa categoria, sovint de més valor i millors prestacions que el producte d’interès de l’usuari. Es tracta d’una forma per tal que el client compari ràpidament els dos productes i finalment pugui optar al de més import.

Els Up-Sells son recomanacions de productes de la mateixa categoria sovint de més valor i millors prestacions que el producte d’interés de l’usuari. Una forma per que el client pugui comparar de forma ràpida els dos productes i finalment pugui optar al de més import.

També ens pots contactar per aquestes vies

01.

Telèfon

971 57 00 58

02.

Email

info@propdetu.com

show blocks helper