Login

Register

Login

Register

Filtres

show blocks helper
×

Com donar-se d'alta pas a pas

Guia pràctica per registrar-se i vendre

Com puc donar d'alta la meva tenda a Prop De Tu?

Senzillament, emplena el formulari d'alta, i t'enviarem les condicions econòmiques segons el teu tipus de negoci. Una vegada signat el contracte, procedirem a activar la teva tenda i donar-te les eines perquè aprenguis a gestionar-la i a treure-li el màxim rendiment.

Pas a pas

00.

Ets associat?

Si estàs associat a un dels organismes de promoció del comerç local, la teva associació de comerciants et guiarà. Ells gestionaran tota la informació i documentació necessàries per donar d'alta la teva tenda i també s'encarregaran de la part econòmica subvencionada.

En cas contrari, només cal que segueixis les següents passes:

01.

EMPLENA EL FORMULARI I ENVIA'L

Completa aquest formulari d'inscripció amb les teves dades i envia'l. En un màxim 48 hores laborables, rebràs una resposta.

02.

ACCEPTACIÓ DE SOL·LICITUD

Rebràs un email amb tota la informació i les condicions específiques que has d'acceptar per què poguem donar d'alta la teva tenda a la plataforma.

03.

alta a la plataforma

Quan s'hagin complert les condicions per donar d'alta la tenda, els administradors crearan el teu perfil de venedor amb les dades del comerç que ens hauràs facilitat al formulari.

04.

Email informatiu

Quan el teu usuari sigui donat d'alta, t'enviarem un email amb totes les dades d'accés, incloent uns manuals d'ús per guiar-te en totes les funcionalitats disponibles de la plataforma. Així, podràs familiaritzar-te sobre com gestionar la teva nova tenda online.

05.

LA TEVA NOVA TENDA ONLINE JA ESTÀ EN MARXA

Puja productes amb fotografies atractives i bones descripcions. Tria la forma de pagament i estableix un mètode d'enviament.

Dóna-la a conèixer a les teves xarxes socials i a la teva web, si en tens. Promociona els teus productes per tal d'atreure visites a la pàgina. Regala cupons de descompte als teus clients més fidels.

Adaptar-se ràpidament a les circumstàncies és vital per a l'èxit de qualsevol negoci.

Adaptar-se ràpidament a les circumstàncies és vital per a l'èxit de qualsevol negoci

Com fer vendes a un negoci a peu de carrer, si els clients no poden venir? Atendre comandes per telèfon o missatge és una opció, però lleva molt de temps productiu. El millor és automatitzar aquest procés per tal que et puguis encarregar de preparar els productes per als teus clients. Rebre els diners per avançat assegura uns ingressos previs per cobrir les despeses de gestió i enviament dels productes.

show blocks helper