Login

Register

Login

Register

Filtres

show blocks helper
×

Miríada webs+Apps

Ens agrada desenvolupar
solucions d'impacte social

Com som
i d'on venim

Miríada Webs + Apps neix com una divisió de Món Lògic Informàtica per donar solució a noves necessitats que ens traslladen els nostres clients habituals: empreses, comerços, autònoms, professionals, ajuntaments i entitats públiques de tot Mallorca.

Amb la mateixa filosofia de professionalitat, confiança i proximitat que Món Lògic Informàtica, el nostre objectiu és oferir un portfoli complet en allò referent a disseny web, apps mòbils, identitat corporativa, branding i gestió de continguts digitals i xarxes socials.

També ens agrada dissenyar solucions pròpies que s’ajustin a les necessitats de la societat actual.


En aquest context tan particular, hem desenvolupat una proposta per a respondre als reptes de diferents sectors, com és el cas de la plataforma de Marketplace per al comerç local.

PREVEURE I ADAPTAR-NOS

Proactius és la nostra paraula

Desenvolupam apps pròpies i personalitzades per fomentar la comunicació entre institucions públiques i ciutadans.

Apps

Disposam de diferents apps desenvolupades per millorar la comunicació entre institucions públiques i ciutadans.

Eines Web

A més del Marketplace Prop de tu, oferim una sèrie de propostes de participació ciutadana en les decisions dels Ajuntaments. Una d’elles és Civilògic: una eina de participació a través de consultes a la ciutadania. I una altra és Pressupart, que pretén apropar als ciutadans a la distribució de les partides pressupostàries de les entitats locals.

professionals, atents, creatius i més

show blocks helper