Login

Register

Login

Register

Filtres

show blocks helper
×

Preguntes Freqüents

Què necessites saber sobre Prop de tu?

responem tots els dubtes

si vols comprar dins aquesta plataforma

A aquesta plataforma de Marketplace del comerç local no hi ha intermediaris. Quan fas el pagament, els diners arriben directament al venedor. Per això, no hi ha opció per tal que amb un sol pagament es puguin pagar articles de diferents tendes. Per aquest motiu, només pots afegir productes d’una mateixa tenda una vegada has afegit el primer.

Cada venedor decideix quines opcions de pagament accepta en funció de les seves circumstàncies i comoditat per al seu client.

T’has de posar en contacte amb el venedor. Ell gestionarà l’estat de l’enviament i t’informarà l’abans possible.

Si has tengut un problema amb la comanda, pots fer una reclamació a la tenda del venedor. Si no hi ha resposta en un màxim de 72h, envia un email a suport@propdetu.com i gestionarem l’incidència el més aviat possible amb el venedor.

Cada venedor té una política de devolucions pròpia. Però com a mínim, tens 15 dies per retornar els articles comprats, tant per missatger com a tenda. La devolució de l’import per norma general es farà amb la mateixa opció de pagament utilitzada per fer la compra. De totes formes, els venedors poden establir condicions específiques segons l’article o en general a la tenda. Per exemple, tornar l’import en forma de xec de compra.

El cost de la devolució per missatger correrà a càrrec del client, excepte si el venedor especifica el contrari a les seves condicions particulars.

Primer de tot, convé que, quan arribi el missatger amb la teva comanda, revisis bé l’estat del paquet. 
Si t’arriba un producte defectuós que sembla que és a causa del transportista, avisa el més aviat posible, des de la recepció, al venedor. Fins i tot, si és possible, demana al missatger que en prengui nota. Així ell podrà gestionar una solució amb el transportista.
Per altra banda, si el defecte és del producte, posa’t en contacte amb el venedor el més aviat possible, per gestionar la substitució o el reemborsament del cost del producte.

Encara tens dubtes?

Tan a la pàgina pròpia de cada venedor com a totes les fitxes de producte trobaràs un botó per poder fer consultes directes. Els venedors t'assesoraran i resoldran tots els teus dubtes.​

També ens pots contactar per aquestes vies

01.

Telèfon

971 57 00 58

02.

Email

info@propdetu.com

show blocks helper