Login

Register

Login

Register

Campanya finalitzada!
Gràcies per participar.

Participa al sorteig i

Guanya

50€

en un val regal

És molt fàcil: només t’has de registrar amb el teu nom i un mail vàlid. Participaràs al sorteig setmanal d’un val regal de 50€.  I si ets el/la guanyador/a, podràs triar a quin comerç vols bescanviar-lo.

Si ja t’havies registrat, també entraràs al sorteig 😉

Registra't a la plataforma
i participa al sorteig.

Inicia una sessió

Registra

S'enviarà una contrasenya a la vostra adreça de correu electrònic.

Les dades personals s'utilitzaran per millorar l'experiència d'usuari en tot aquest lloc web, per gestionar l'accés al compte, i per altres propòsits descrits a la política de privadesa.

Pròxim sorteig en

Dies
Hores
Minuts

Condicions del sorteig

Es farà un sorteig setmanal a partir del 13 de novembre de 2020 i fins el dia 8 de gener de 2021. Les dates concretes del sortejos s’anunciaran a les xarxes socials de Prop de Tu – Inca.

Entraran al sorteig tots els/les usuaris/àries registrats a la plataforma que no hagin guanyat un val regal prèviament.

Sorteig vàlid per a residents a Mallorca.

El/la guanyador/a rebrà un val regal de 50€ per bescanviar a un dels comerços adherits a la plataforma.

El/la guanyador/a podrà recollir físicament el val regal a la botiga on l’hagi de bescanviar o el podrà utilitzar a través de la plataforma.

El guanyador disposarà de 72h per respondre al mail que li enviarem per anunciar-li que és el guanyador. En cas de no rebre resposta, se seleccionaran dos/dues guanyadors/es addicionals com a reserva.

Només es podrà guanyar un val per persona durant tota la promoció.

Queden exclosos de participar els/les treballadors/es dels comerços adherits a la plataforma i els/les treballadors/es de l’empresa gestora de la plataforma.

Política de privacitat

Protecció de Dades de Caràcter Personal

Per accedir a algun dels serveis que oferim a través d’aquest lloc web (formulari de contacte, registre d’usuaris ) haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal.

En compliment de l’establert al reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril, General de Protecció de Dades (RGPD) i altra normativa aplicable, l’informam que les seves dades poden quedar incorporades o ésser tractades als fitxers d’Univers Dinàmic S.L. amb la finalitat de poder oferir-li el servei corresponent. En cap cas aquestes dades seran cedides a tercers, o usades amb altra finalitat que l’acordada.

Podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació i/o portabilitat utilitzant la direcció de correu electrònic info@propdetu.com, cridant al telèfon 971570058 o bé fent sol·licitud per escrit o en persona a l’adreça Avinguda Reis Catòlics, 101, codi postal 07300 de la localitat d’Inca (Mallorca – Illes Balears).

show blocks helper